MSC Bellissima

MSC Bellissima
Lego
Casino
Pont
Toboggan
Sport
Vue
Chambre
Ontdek de nieuwe parel van MSC Cruises. De nieuwste aanwinst, MSC Bellissima, werd begin maart ingehuldigd. Op maar liefst 19 dekken biedt dit schip heel wat kajuittypes, waarvan 70% met zeezicht. Hierdoor kunnen de gasten maximaal genieten van de mooie panorama’s. Met wie u ook op reis bent, de MSC Bellissima zal aan ieders wensen kunnen voldoen. Wat is er leuker dan de belangrijkste havens van de Middellandse Zee zoals Barcelona, Valetta of Napels te (her)ontdekken deze zomer? Of gaat u liever komende winter richting de Emiraten? U wordt verwacht in Dubai, Qatar en aan de fjorden van Khasab!

Goed om te weten

  • Aan boord is het duidelijk merkbaar dat MSC Cruises een echt familiebedrijf is. Alles is erop gericht om ervoor te zorgen dat elk lid van de familie ten volle geniet van een heerlijk verblijf en zich onmiddellijk thuis voelt. Door de vijf clubs voor jongeren, die ieder, in samenwerking met Lego® en Chicco® gericht zijn op een specifieke leeftijdscategorie, zullen ook uw kinderen het hier helemaal naar hun zin hebben. Aan boord worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zodat elke passagier er herinneringen aan overhoudt die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven staan.
  • Het schip biedt een breed scala aan entertainment, van Formule 1-simulatoren tot bowlingbanen en van zwembaden tot virtual reality. Zeker ook het vermelden waard, is het waterpark met de drie spetterende waterglijbanen en de 'Himalayan Bridge' waar kinderen van alle leeftijden zich volledig kunnen uitleven.
  • Sportievelingen kunnen ook deelnemen aan activiteiten zoals voetbal en volleybal of aan hun conditie werken in de volledig door Technogym® uitgeruste sporthal.