Ondek de Regenboognatie

head
Montagnes
Mer
Pinguins
Lion
Zuid-Afrika, een bruisend land vol episch wildlife, warme gastvrijheid en culturele diversiteit Een unieke bestemming met een rijk koloniaal verleden en een bijzondere diversiteit. Zuid-Afrika dompelt je onder in natuur en cultuur. Bovendien heeft het land iets te bieden voor elk type reiziger en elk budget. Van een luxueuze honeymoon tot een budgetvriendelijk avontuur met het gezin of vrienden. En wie ongedwongen wil reizen in alle vrijheid, kan Zuid-Afrika leren kennen als een ideale bestemming om op eigen tempo met huurauto te verkennen.

Nuttige informatie

Goed om te weten

  • De ideale periode voor je reis naar Zuid-Afrika hangt af van je vakantieplanning. Een strandvakantie plan je best tussen de maanden december en maart, wanneer het daar zomer is. Voor een safari kies je best voor juli en augustus. Tijdens deze droge maanden zijn de dieren beter zichtbaar. Dan is de vegetatie minder weelderigen komen de alle dieren hun dorst lessen bij rivieren en waterputten.

  • Reis je tijdens onze winter? Dan is het in Zuid-Afrika een uur later dan bij ons. Maar er is geen tijdsverschil tijdens onze zomer.

  • Als je een selfdrive met huurauto plant, zorg dan dat je voor vertrek in het bezit bent van een internationaal rijbewijs. In Zuid-Afrika rijden ze trouwens links.