Beleef Londen als een echte local

Monument
Design
Design 2
Eglise
Verrassende tips voor een citytrip naar het hippe Londen! Nu we opnieuw met een gerust hart op reis kunnen is het een goed moment om je citytrip naar Londen te plannen en de stad als een local te herontdekken. Romantisch met z'n tweetjes, shoppen met vriendinnen of met het hele gezin? Op z'n hipsters of als een echte Londenaar de stad doorgronden? Kijk zeker verder dan de Big Ben, Buckingham Palace en Westminster Abbey. We tonen je graag onze insidertips.

Goed om te weten

  • Met de Eurostar sta je in amper twee uren tijd vanuit Brussel in Londen. Om je te verplaatsen in The City gebruik je best het indrukwekkend efficiënte metronetwerk, "the Tube".

  • Niet vergeten: sinds 1 oktober 2021 heb je een internationale reispas nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen.

  • Veel musea in Londen zijn volledig gratis, zoals het Natural History Museum en Tate Modern. De openbare musea zijn ook op zondag open en bij bijna allemaal kan je minstens één dag in de week genieten van extra lange openingsuren, tot 21 uur.