Authentiek Tenerife

1
2
3
4
5
6
lalaguna
Taganana
Ontdek de cultuur en het erfgoed van Tenerife! De tradities en populaire feesten, het erfgoed en de waarden vormen het karakter van dit unieke eiland. De lijst van lokale feesten is bijna oneindig lang en de cultuurspots bieden een overvloed aan keuze. Een wandeling doorheen de historische centra van de steden en dorpjes zullen u een onvergetelijke indruk nalaten. Gedurende het hele jaar vinden er diverse festivals plaats die zorgen voor een bruisende sfeer op Tenerife. Moeten we het nog hebben over het klimaat en de gastronomie? Neen, wij raden u aan dit alles zelf ter plaatse te beleven!

Goed om te weten

  • Corpus Christi in La Orotava: 7 juni 2018 - Religieus feest waarbij de steegjes van de charmante stad La Orotava versierd zijn met kunstwerken op basis van vulkanisch zand en bloemen.
  • Arona Summer Festival : juli 2018 - Muziekfestival met elektronische muziek in het zuiden van het eiland met een internationaal programma zoals Alesso of David Guetta
  • Tenerife Lan Party : 17-22 juli 2018 - Stripverhalen, manga’s, videospelletjes, e-sports, cosplay en bijeenkomsten voor liefhebbers van nieuwe technologieën!
  • Carnaval 2019: van 27 februari tot 10 maart 2019